Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sätt på papper 2020.....


Klimatrasism




Det finns en oro
i dom mänskliga leden

ett

-Va fan är detta...?
det är ju för jävligt!

-ska man inte
kunna åka på skidsemester längre ?

eller köra det koldioxidstinkande Svenska rallyt
på snö längre ?

vintern....
var i helvete har den
tagit vägen ?


satans klimatförändringar
det är ju
för
jävligt

det är säkert
dom där satans
invandrarnas fel






Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-14 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tror inte det är invandrarnas fel men bra dikt. Skämtar så klart!
2020-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP