Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERLEVNADSSTRATEGI

Den förtvivlade människans
vilsenhet,endast försvarad
av livslögner,lika falsk som
ett uppstoppat djur,
synbarligen mordisk av avund,
letandes efter sin sålda själ,
gödande sin fattigdom,
med böcker,
likt fnasket sin gonorre,
tills skammen uppnått sitt mål,
av att inte vilja känna efter,
hur hon mår.

*





Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2020-04-01 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP