Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2018-05-19

Utanför en skymning
där vår avgång
dina tårar
via din amorbåge

Du smakar
dina salta tårar
runt tungan
smakar min ord

Med ynkligt ord
ett ord
dräper du
vår kärlek

Tar tag i
din linning
vill ej att du
tar ett sista steg

Samo da zaboravim te

I avgrunden
hamnar dina ord
och minnena
i ett avlopp?




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-02-14 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig