Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 juni 2018

I min famn
tar du andetag
min lilla
dom första

Lilla knyte
ligger i
min famn
söta andhämtningar

Din söta
ljuva doft
pappas lilla
älskade flicka

Att höra
dina steg
några små
första ord

Du viskar
i min famn
månen din
pekar i natthimlen

Vi gör stjärnhimlen
vår lilla
stora galax
lilla ängel min




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-14 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig