Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 juni 2018

Njuter min
sista centiliter
av en drog
i statlig regi

Ett sista rus
gör min nära
stolt som få
denna kakafoni

När jag slukar
hela helvetet
blir hjälte
så smaklös..




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-02-14 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig