Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 juni 2018

Att gilla systembolaget
i tredje dagen
av den sjunde dagen
i ett kaos av vad

Bedövad som få
du tar din drog
lilla fé
hög å glasklar

Små fina
andhämtningar
skarpladdad
litet klick..




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-02-14 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig