Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att fånga en läsares hjärta

med kärleksfyllda meningar
fyllda av ömhet och närhet
i  vackra tankar

 

att landa i ögonblickens tystnad
beröra själens inre stränder
 en vacker blomma slår ut 
framför dina ögon

 

ljuva poem skapas 
i smekande vind att älskas
i stund av stillhet

 

ord och hemligheter 
finns skrivna i livets hjärta

 

att få läsa någons innersta tankar
drömmar viskade under stunder 
av vackra uppenbarelser av någons skönhet

 

i tid och rum
lyser den vackra känslan 
ur djupa sinnen

 

att mötas i smekande vind

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-14 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP