Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FeO2H-pandemin

 

Det var en gång en Opel Vectra
parkerad bredvid Volvo Duett
de fått besök av Buick Electra
nyss hejdad av Opel Kadett

lillbilen yppade att Ford Escort
hört att viruset Toyota Corona
drabbat Volvo Amazon Sport
ävenså sjuklig Opel Ascona

blev krismöte hos Cadillac deVille
tillsammans med en Skoda Scala
in åkte även Pontiac Bonneville
samt 58 års Chevrolet Impala

förbannad var nu Chevy Silverado
tillika en rostig Hillman Avenger
in blåste Oldsmobile Toronado
då sade vakten Ford Ranger

denna förbaskade globala pandemi
drabbar folken och ingen farkost
vi smittas ju av egen epidemi
blir på oss kallad som rost

vår farsot börjar som mikroskopisk
sen sprids den underifrån i plåten
botas vi ej blir den hygroskopisk
vi dör men skroten blir belåten


 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-17 11:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
denna gillas och ska bokmärkas därför! Tack!
2021-01-15

  KattenKin VIP
Vilken charmig bilrimsdikt, originellt och kul! Jag har haft en Camaro, så jag uppskattade den. :)
2020-02-24

    Lena Staaf VIP
Snygg rimsmidning som rullar på utan punktering.
2020-02-18

  överlevaren VIP
Oj vilket maskineri i texten, orden går på alla cylindrar!
2020-02-17

  Öknens Ros VIP
Snacka om motor intresse! Sjukt bra!
2020-02-17

    Sefarge VIP
Rost-ologiska institutionen.Tackar för den poetiska informationen och utnämner
eder härmed till hedersdoktor i
informell bil-ologisk vetenskap
Vid "University of Detroit"
Hatten av och på för det!
:)





2020-02-17

    ej medlem längre
Vackraste bildikten jag någonsin hört. :)
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP