Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rättstavning. Bokstoff.


Felsägning, rättsägning!

Statiska centralbyrån.
Felsägning, rättsägning och vad det innebär.
Statistiska centralbyrån.

"Att bara Vara, får man låta sig nöjas med, när man känner så här."
"Att bara Vara, får man låta sig nöjas med, fastän man är så mycket mer."
"Du är så mycket mer"
"Dina ursäkter biter inte"
"Lev efter dina utsikter/Ursäkter"




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-02-15 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim