Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstellationer är en ljuspunkt.

Röda havet i alla konstellationer!

OCH jag klarar inte av att leva upp till varken mina eller andras krav.
Och då kan man fråga sig, vad det är för krav?

Som ställs...
Ställ kraven upp mot en vägg, skjut dem!




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-02-15 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim