Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bruten vinge

Fågel är liten

ligger och flämtar

bröstkorgen höjer sig

rädd  smärtan lyser ur ögats blick

 Fågel  skälver av rädsla

Lyfter den försktigt bort

livet blev för kort

I skogen får den sin plats

med en bruten vinge.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-02-15 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP