Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENERAL, PÅ TRE!

Måste ha somnat
Nyss kastade hon slängkyssar
Nu tegelstenar

Ladda kanonerna

kategorisera mig
som icke funktionsduglig
Mytomani
På din sträckbänk
Och alla mina ord är falska
du tar små flisor av samanhang
och försöker kasta sönder fasaden

Det är något i mitt sätt att tänka sätt att vara i ditt sätt när du stryker min arm och jag känner
mig som San Francisco efter det stora jordskalvet 1906
Och pumpar svett som tio kinesiska elitgymnaster på speed

Smäll av kanonerna!
Sikta lite lägre
Lite lägre ändå. Precis där
jag kan vara din hund
din hopplösa lillebror

Dina ord snurrar runt mig i mitt universum
Och mina ord störtar, de är kometer. De håller mig vaken
Här kommer dina jävla alliterationer på led
Som soldater i formation
Mot dessa krypplingar
Säger jag givakt! Stå still så jag kan räkna er fan
Springer de iväg åt alla håll
Kan jag komma till dig som soldat utan kulor?

du känner mig bättre än vad jag gör
I klarhet ser du hur A gör B
och med vilken oregelbundenhet jag verkar
Riv ner! Låt mig falla som Bagdad
Jag vill stå framför dig
Naken




Fri vers av snabbmat
Läst 717 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-24 02:10



Bookmark and Share


  Mandsi
En kraftfull text.
med borttappade kommatecken så att man inte lås fast. :)

(ett ord jag nästan aldrig använder får stå för vad jag tycker)

Grymt!
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

snabbmat