Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gungstolsknåp

Fryser på natten
hostar
-
sitter på morgonen
i min gungstol
-
tänker på Frejaungen
tittar i min sakletarlåda;

en naken docka
en udda vante
en tröjärm

tröjärmen räcker till klänning
och hårband
vanten blir en skön bädd

- dockan syns mig glad
och det tror jag att också Freja blir
när hon får mormors present




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-15 13:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint detta :)
2020-02-16

  lila fjäderblomman VIP
Mormorskärlek!
2020-02-15

    Lena Staaf VIP
Så härligt för Freja att ha en pysselmormor! Mitt barnbarn har inte samma tur...
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP