Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting kan vi ta för givet



men när ljuset kommer tillbaka
kommer allt jag saknat
då blir natt till dag
varje dag ger nya möjligheter
finner då något förlorat
skatten som var gömd i jorden
som jag längtat efter dig
allting blir så stort
tiden har varit så lång
saknat dig varje dag
du är glädjen och sorgen
du är sommaren som aldrig tar slut
tvillingen som speglar mig
så lika vi är, som blommans alla blad
visste inte det fanns
hade du berättat
hade jag aldrig trott dig
väntat så länge på att dina skal faller av
varje dag är en ny start
himlen speglar våra val
vi lever varje minut
varje dag
hur kan jag säga annat än du är underbar
det är en glädje som aldrig tar slut
tar mig tillbaka
till det gröna gräset och vinden
den blå himlen




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2020-02-15 16:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;))
2023-10-05

  morgonstjärna VIP
helt fantastisk blir pärlan i sambandet
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP