Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny början



om vi ser oss själva, allt det vackra
allt vi bär inom oss
låt ingenting dig förtrycka
du är dig själv, din egen lycka
vi lever i dag
men varje dag är en ny start
se hur himlen speglar dina drag
när det känns allting rasar
finns alltid vägen tillbaka
alltid finns en ny början, en ny möjlighet
alltid finns det sanna kvar i alla dar
allt det vi hade du och jag
det viktiga är sanningen
aldrig vi förklär oss med tomma ord
eller socker i botten av levradeblodkoppen
lev varje dag och morgondag
som det är den sista
gläds åt blommorna och solen
förunderligt mötet igår med föreningen
föredraget och lotteriet, tänk vinst på 3 av 5
början eller slutet på glädjen?
men glädjen är den flamma
dina skal börjar läka betyder allt
ser på ditt fotografi, tar det kanske för givet
älskar varje ansiktsdrag
och varje dag med dig
kärleksfullakramar klokuggla <3




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2020-02-15 16:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
glädjetårar gjuter balsam över såren.
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP