Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en privat kommentar på din text Lyckorus...bagatell. Av Fale Bure. (Överflödig förklaring av rubrikens ordvits. I ett gammalt skojande teveprogram hörs det då och då talas om en bil 'Lloyden'.)


Kritik på en text (nr 1996) loj den, Werner?



Bara att vara inne o här läsa,
kan få mina livsandar att jäsa,
texter inspirera till skrivande exklusivt,
när livsandar andas expressivt,
sedan må väl växa ens just näsa...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-08-10 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP