Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte du

Bara att se ditt namn på telefonen sticker mig i hjärtat med brännande knivar. Bara att höra mitt eget sinne viska ditt namn lämnar treuddade brännsår i min själ.

Mitt hjärtas mörkaste rum har flödat över av ditt ljus likt en gudlik kärlekens fontän omgärdad av änglars viskande sånger. Ljuset ger mig en oas att vila i, en oas där jag kan lägga min evigt sökande själ. Ditt ljus får mitt hjärta som ständigt är på flykt, från alla andra och sig själv, att döpas i kärlekens namn. Dopet ger mitt hjärta mod. Mod att hoppas, mod att tro, och mod att älska. Men det är inte du, och det har aldrig varit du. Det är någon annan, både du och jag vet det, men jag älskar dig för det.




Fri vers (Prosapoesi) av Simpeltjuv
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-15 20:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=b10lDuGYjVI

2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Simpeltjuv