Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanskrit - Skådare. Diktare.


Kavi





Jag dolde mig
i din blick
stillades blev, Liv


Nattspann
efter Nattspann
bar du fram till mig
intill Brandstammen

Spillde ut måne och stjärna
efter stjärna -





Stilla, mjukt jordförbunden
inuti Ljusbindelns drömhjord -






Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-15 21:28



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Dina ord som tidigare inte fanns, ger texten en sådan kraft.
Att dölja sig i någons blick...
...lliv andas romantik.

Jag tycker om din dikt.
2020-02-22

    Sefarge VIP
Slingrande mjukskör
Poesi. Helt i egen
Stil!
:)

2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M