Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du såg

Det du såg
När du såg mig
Fick mig att se mig igen

Det jag såg
När jag såg dig
Hade många redan sett

Jag ville ha dig
Som alla andra
Men du såg mig
Som ingen annan

Tack för att du såg mig




Fri vers av KNOS
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-15 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS