Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar cigaretter & illaluktande snus, systembolag är inget för mig, behöver inget rus, tänker på alla gifter, på skador som uppstår, kostnader att laga kostnader folk har & får!


Mitt fat är fyllt av nyttig näringsrik mat

Min kropp den ska skötas
med bästa ingrediens
massa grönsaker & frukter
för mig finns ingen gräns
jag häver i mig nyttigt
som tomater vitlök kål
nötter bönor selleri
min mage älskar tål
morötter salladsblad
olika grönt på fat
där ryms mina godsaker
näringsrik nyttig mat
honung russin solrosfrön
frön av olika sort
underbara havregrynsgröt
glömmer jag inte bort
dricker alltid vatten..
den bästa dryck på jord
en självklarhet att dricka
finns alltid på mitt bord
vill vårda kroppen jag äger
är rädd om den jag har
livets dagar kräver
det tar & tar & tar..
försöker tänka positivt
fyller kroppen med energi
dansar hoppar skuttar
kan inte låta bli ;))
maten som jag slukar
får mig att känna mig som ny
kroppen ska ha det bästa
är bra för ögon hår & hy
vara rädd om lilla hjärtat
sköta om det på bästa sätt
så man får styrka i livet
orka kämpa för sin rätt
även hjärnan ska skötas
får se upp för propaganda lag
all hjärntvättning som råder
tvättar bort varenda dag
så summa summarum
vara vegetarian är bäst
varje dag firar jag
varje dag är en fest








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-16 10:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så viktigt med goda matvanor.
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP