Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändes

Jag tänker att
Egentligen var det inget
Men ändå var det något
För det
Kändes.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-16 11:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA och då blir och är det något!
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni