Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2020....


Dagens prognos

Vädret
är snart det enda
som
vi inte lyckats
förslava
förtrycka
fördärva
eller
härska över

Vädret
det ger oss fingret
översvämmar oss
torkar ut oss
plågar oss
och
blåser oss på konfekten

Vädret
är den sista frihetskämpen
rebellen
som flinande
lever rövare
med förtryckaren

som stolt kommer att vara kvar
när vi är väck




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-16 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP