Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker och ting förändras...

Ur moders ord, blev ditt budskap...
Vill få se hägringen ta sin början...
Hoppet av välmående, själens frid att nu släppas fri...
Fri, att följas åt...
Vart än vinden välja oss sända...
tidens början, nu startar vår cykel...
Ibland är det bra att låta dåtiden, få blekna bort av ljusåren...
För att kunna få ta del av nutiden...
Släpp taget...
Ett steg i taget...
På så vis tryggt i varandra, hägringen kommer uppstå...
Början...
Nu...tiden...
Den nya Framtiden...
Fri...het! ;)


Orkidén




Fri vers av Orkiden
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-16 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden