Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedagen

Vi skulle åka till minneslunden.
Tända ett ljus och sätta blommor i en vas,
be en bön och tiga stilla.
Jag har talat med tvillingsystern om detta,
förberett oss mentalt för den första födelsedagen med en saknad.

Jag är inte sentimental och tårarna kommer inte lätt,
men du kom in och sa att det blåser storm och regnet vräker ner.
"Vi får tända ett ljus hemma och åka en annan dag.
Jag skulle tro att hon förstår."
Vi föll gråtande i varandras armar.




Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-16 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP