Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskhetens budskap florerar

Falskhetens budskap florerar
media fortsätter sprida ut
information som ej är äkta
att Presidentens tid är slut

MSM utropar själva en seger
man försöker tvinga sig på
tala om för alla människor
att Presidenten måste gå

Det märks att agendan lurar
bakom deras ruttna fasad
älskar att smutskasta Presidenten
älskar att sprida lögner på rad

Valfusket är större än väntat
vänstern gör allt för att få stå
framme i podiet & försöka stråla
de gör nu allt för att folket nå

Nu pågår en hel del arbete
att städa upp röran efter val
alla lurendrejerier alla lögner
ekar tomma i falskhetens sal

Just nu finns ingen vinnare
ingen har utropat vem det är
fusket visar falskt vittnesbörd
märks vilka hjärtan dessa bär

Sannningen fortsätter syna
den ger inte upp så lätt
lögnen hatar att bli avslöjad
kommer visa det som är rätt

Först då kommer svaret till världen
först då kommer alla att få se
vem som blir Amerikas ledare
personligen fortsätter jag be









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-09 10:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2020-11-15

  Maud Louise
Ja så kan det verkligen vara! Ingen vet än..... Bra skrivet
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP