Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bild bakom slutna ögon

vinden viner och regnet piskar 

mot mitt fönster

 

  sol och sommar

blommande ängar och glittrande vatten

 

en bild bakom slutna ögon 

 

vackraste




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-16 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP