Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godkväll älskade uggla kram <3


Oändlig


om än dagar kommer när sol går ned
när jag vet att du lever
och blir starkare varje dag
lyckan känner gryningen
strimman mitt blod
dessa dagar av glädje lever
jag kan räkna dagar eller år
inget betyder
blott din skuldra går fri




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-02-16 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP