Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har älskat dig så länge


Jag har älskat dig så länge.
Men har mitt hjärta varit chanslöst?

Jag har drömt om dig så länge.
Men har min längtan varit förgäves?

Jag har tänkt på dig så länge.
Men har hoppet lämnat mig nu?

Jag har älskat dig så länge, min vän.
Men har min kärlek förlorat nu?




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-16 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP