Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byxångest eller Kräksjuka.

Vaknade osund i eftervalets tid. Sarkastiska tankeflöden utan ironi.
Tiderna förändrats, finns portfolio?
Plattan kan inte lagra frågestatus, inga rakhyvlar?
Inte ens namnet finns. Konstruerade en säkerhetsapp med rubrik;
Intima tillbehör för hygien.

Dagen efter, minnet raderat, troligen en säkerhetsåtgärd.
Orakad morgonsur. Utensilierna finns, mappen lagrad i bruna portföljen.

Godmorgon badrumsspegel, hälsningen blir endast symbolisk.
Min haka är Ännu orakad.
Irriterande nutanke Morgonnyheterna kanske förtäljer att jag avgår.
Oskrivet manus, evig stress. Måste redigera omedelbart alla uttalanden.

Betydelsen blev Osagd, alltför otydligt, jag menar för landet. Tron på människorna saknades.
Framtidstron förlorades ej. Numera är den och förblir gårdagens kapital.

© Bosse 16 februari 2020.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-02-16 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten