Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV.

Utan vatten inget liv,
Utan skog inget liv,

Vad vi människor gör för att fler siffror på kontot ha,
Vi både skogens och vattnets invånares livsmiljö ta,
Men i slutänden vi spelat bort allt så vi inget själva i händerna ha.




Fri vers av Skaulu VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-02-16 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP