Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(n.) an overwhelming urge to run away


drapetomania



alla notiser
och plötsligt kände jag mig
på riktigt färdig

som om stormen hade tömt
ja, drenerat mig,
på allting jag hade kvar







Bunden vers (Haiku) av xilenie
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-16 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie