Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet.

Att stormen ger en starkare rötter är sant,
Men efter att stormen dragit förbi,
Hitta en vindstilla stund för att återhämta sig,
Är inte alltid så lätt om man seglar på okänt vatten.




Fri vers av Skaulu VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-16 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaulu
Skaulu VIP