Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan lampan släcks

jag bäddar ner mina organ
mitt huvud

jag sluter min kropp
min navel

jag låser in mina
tankar
minnen som flytt

jag försöker
låsa in
ultimatumen
men nyckelhålet
är rostigt
och allt är förgäves

mina stämband
värker
min röst
är tappad
stormen tog den med sig
nu kan jag inte prata

jag bäddar ner
allting
jag inte gjorde
och hittills borde gjort

jag låser in mina nycklar
av misstag

jag släcker
min lampa




Fri vers av ett blått spöke
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-16 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ett blått spöke
ett blått spöke