Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

there are moments

when your thoughts are written in silence ...

the only sound you could hear is

when the ink caresses the blank pages...




Fri vers av Rise Little One
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-10 07:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mjukt fint!
2020-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint...jag tycker om tystnaden...
2020-03-17

  Nils-Robert
Så fin poesi om tystnaden i skrivarrummet
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One