Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningssången


uppblandad med fjällfil
ger ingen sol denna morgon
den får vi bära själv innanför västen
och lyssna till morgonens fågelkvitter
som landar på fönsterbrädet
ett stort glas sol och kusin vitamin
fullbordar frukosten
vinden har mjuknat
regnvädren har tågat förbi
kanhända ändå himlen ljusnar
visst finns det mycket att glädjas åt
fast man inte är en båt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-17 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP