Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat en högst levande poet


Omgiven av ekar

Vid de stora
stenarna
hukande bland
ljungen

En grå gestalt
med armarna i kors
över bröstet

Omgiven av ekar
och hasselsnår

De lugna
stegen bakom
hann till sist
ikapp
och en hel värld
håller andan

Tiden saktar in

Men hennes
rösts djupa
klang
upphör aldrig
att sätta allt
i dess väg

I rörelse




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-17 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP