Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pagefärgat hår är min kollegas uttryck


Damen med pagefärgat hår

Damen med det pagefärgade håret

Syntes för en sekund

I dörrens speglande glasruta

En skugga av sitt forna jag

Ett minne av den hon en gång var

 

Nu finns bara känslan och minnet

Ingen kropp inget namn

Hon finns bara i våra tankar

Någon som en gång var

Damen med pagefärgat hår




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-17 08:44



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Blir ju lite konfys av det pagefärgade håret, för jag vill ha det till pageformade frisyren, men ser man förbi det så har du skrivit början på en novell/roman/deckare..... Som dikt är den underbar, för den sätter igång fantasin och den har inga gränser. Bra gjort :D
2020-02-21

    ej medlem längre
En spännande och lite gåtfull dikt. Förr och nu. Förändring. Minnen.
2020-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett levnadsöde!
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP