Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSPIRATORISK KONSPIRATION AV CORONA 19

En konspiratörs främsta strategiska
försvar är den desinformativa kon-
spirationssatirens förlöjligande av
sitt förfaret utstuderade ränkspel
där intrigens sammansvurna stämplar
i nepotismens falska läger,
som korruption,rykten och rättsröta
har lika stor spridning som virus,
där det är brottsligt att falskeligen
utpeka någon som bärare av Corona 19,
och på annat sätt förgifta rättsystemets
demokratiska värdegrund.

Det är därför logiskt anta att den förste
förneka en konspiration,
är konspiratören själv.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2020-04-01 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP