Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del

en del av mitt liv

bestod av en kamp

att överleva

härda ut skydda barnen

mat hade vi

och kläder

det föll inga bomber över oss

men dödsångesten lärde jag känna

och bemästra

 

som en invånare i ett krigshärjat land

väntar på fienden

så väntade jag på dig

men jag älskade så länge jag orkade

och slog bara tillbaka

fem sekunder från döden




Fri vers av dorotea VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-17 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP