Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min penna glöder, kokar av ilska, över vad som händer i mitt fosterland, emellanåt brinner den, ingen kan den tysta, den bär på ett kall, att avslöja lögnen!


Inomhuslivet är vad som gäller idag låsta dörrar alarm

Gillar inte kollektiv bestraffning!
dessa ord kom ur en kvinnas mun
på grund av alla stora problem vi
har i landet som en gång blomstrade
vi får bara mindre & mindre yta att röra oss på
badhus stängs därför att personal angrips
många fler ställen platser stänger ner
för mycket våld hot & trakasserier
hela tiden händer negativa saker
folk som vet hur man ska uppföra sig
får stå tillbaka & med det förminskade liv
inomhuslivet är vad som gäller idag
låsta dörrar alarm vakthundar & ting
som man kan använda om man måste
försvara sig mot inkräktare som hela tiden
härjar löper amok runt hela vårt land
ingenting förvånar längre & våra flata
mesiga konflikträdda politiker fortsätter
som om ingenting av detta pågår.....!?!
att stå i ledarställning ha maktposition
är ett extrem stort ansvar & får inte missbrukas
men det har de redan gjort de har förbrukat sin rätt
istället för att skydda ge säkerhet & trygghet
åt det hårt arbetande & hårt beskattade folket
har de öppnat dörren för kriminella våldsbenägna
klappar dem medhårs stjäl våra pengar
som sedan delas ut till dessa ligister
sanningen ska belysas inte mörkas
vårt vackra lilla Sverige är angripet
folk är inte dumma de ser & hör
ju mer tid som går höjs röster
som rör om i grytan & stör!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-17 11:34



Bookmark and Share


    lydriket
Köp aktier i säkerhetsföretag och företag som tillverkar, lås, larm, gallergrindar, taggtråd, tegelstenar och cement.
2020-02-17

  Bibbi VIP
Jag hoppas på ett ordentligt uppvaknande!

2020-02-17

  Koloristen
Folkstorm mot gängen!
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP