Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara kärlek

Vi går runt i cirklar
väntar på att vinden tar fart där
vi rör oss långsamt på gatorna
och bara kärlek kan ta oss hem

men i morgon är en ny dag
och det kommer solstrålar
som kan leda oss rätt
så låt gårdagens tomhet dra bort
och fylla våra hjärtan med hopp

bara kärlek kan ta oss vidare
kärlek, föralltid i hjärtat
det är bara kärlek som kan
erövra allt och flytta berg
och om du fryser, låt ditt hjärta
värma dig så du blir varm igen

bara kärlek läker ett brustet hjärta
och tar oss genom stormen, hem igen
hitta glädjen och släpp det gamla
ge aldrig upp, aldrig mer

hitta din styrka inifrån
och var ärlig mot ditt hjärta




Fri vers av vargtass
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-17 11:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Dae två sista raderna är ett fantastiskt avslut på en bra text!
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass