Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katarsis




Sjung mitt hjärta
dansa min själ
jag vet att ni kan
ni har gjort det förut

Befriande tårar föll
som skimrande pärlor
i livets glädjebägare

hjärtat började sjunga
och själen dansade




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2020-02-17 13:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2020-02-26

    Peter Söderqvist
Den dikt väcker glädjen och visar vägen.
Snyggt.
2020-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland behöver man tala till sig själv för att komma igång...bra med en sådan uppmaning...
2020-02-22

  lila fjäderblomman VIP
Ja det gäller att förstå att upplösning ger frihet! Fint!
2020-02-21

    Ms Salvia
Så fint..
2020-02-21

  Eva Helene VIP
Skön läsning som gör även mitt hjärta gott.
2020-02-19

  Feliaxel VIP
Fantastiskt vackert
2020-02-18

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och vackra bilder
om förlösning, tårar och glädje.
2020-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsbejakande och positiv dikt att ta till sig och njuta av. Livet är en strid men också en glädje många gånger.
2020-02-18

  Stanley Rydell
uppfordrande
beskrivande
bekräftande
upplyftande!
2020-02-18

  Nils-Robert
Så livsbejakande rader.
2020-02-18

  M.Eta
En positiv och fin text.
2020-02-18

  Anya VIP
Jaa ibland får man kämpa för att hitta tillbaka, tänker jag här. Men man måste ju försöka, ibland flera gånger i minuten. Bra!
2020-02-17

  Maria Sundelin VIP
Härligt full av hopp
Kramar
2020-02-17

  Johan Strömstedt
För mg förmedlar din fina text en äldre gammal fiskare, som för sina vänner deklamerar en dikt. Allt utspelas på ett litet torg utanför byns lilla krog någonstans i den Grekiska arkipelagen.
Fin text!!!
2020-02-17

  överlevaren VIP
Berörande....
2020-02-17

  Niliboy
Så fint!
2020-02-17

  WyS VIP
Gillar den positiva avslutningen!
2020-02-17

  Millner VIP
Stycket i mitten tycker jag är en egen liten dikt. Fint!
2020-02-17

  Respons VIP
Låter som en kämpainsats!
2020-02-17

  Ezmeralda VIP
Så underbart!
2020-02-17

  Öknens Ros VIP
Livsandarna vaknar igen!
2020-02-17

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt!
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP