Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~FÖRGÄNGELSENS NATUR~

Oskyldig föds människan,
oönskad eller önskad,
av naturen förutbestämd
förstöras i gemenskap med
människor,
av sveket och rädslan inför
sig själva,
när hon kringgår sig själv
som offer inför andras nöjen.
vars brott mot ensamheten
är obetalbar.

I förgängelsens nakna tystnad,
granen tappat alla sina barr.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2020-03-31 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP