Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅFÖSARENS BÖRDOR

På tröskeln till något

Jag vet inte vad

Jag känner av stressen

och är inte glad

Det är något hotfullt

som jagar och stör

Att jag är så känslig

rår jag inte för

 

Jag flyr in i sömnen

till drömmarnas värld

En frist från de faror

som hugger som svärd

Beskydda mitt hjärta

min Fader och Gud

Läk såren jag ser

som vill fräta min hud

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-02-17 16:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Det finns människor som är fulla av onda makter och krafter. Dessa är ute efter att attackera kristna. En del av de här människorna vill INTE bli fria från detta elände.
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP