Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God kväll älskade uggla kram <3


Jämvikt



Balans behöver vi mellan den inre
och den yttre verkligheten
för att sinnet ska få den ro det alltid behöver
Det finns olika redskap för att finna den
t ex korsets väg, reinkarnationen
naturen, djuren, vänner,
fysisk träning, chi gong, yoga osv
Vad vi behöver är individuellt
dagens samhället ställer stora krav
vi behöver alla balansen
för att kunna böja oss som strået i vinden
och inte gå under i stormen
då upptäckternas gravkapell
innehåller både rutiga och randiga
bortförklaringar







Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-17 17:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
haha den är bättre då jag läser den nu
2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP