Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomiro's Diary : the Only of Beforever 2050

 

 

 

 

Today is the only day during whole Beforever. We've put everyday of this month into same day. Because even remaining humans think they must save energy. However they don't seem to appreciate our help, as you do. Tomiro, you're glad we still give you this human room. Many vaettir live like foxes in fields, some like beetles inside trees, some like owls over towers, but most vaettir live like rats under streets. Recent year you've even seen cats working with computers, which billions of humans got outmanoeuvred by. The main system finds creatures more loyal to our endlessly transforming idea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-18 17:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande med en komprimerad månad, den dagen måste vara lång tänker jag. Eller missförstod jag? Jaså, katterna med sina nio liv utnyttjas av det framtida samhället! Ja, makthavarna vet hur de ska dressera och frihetsberöva även de mest frihetsälskande varelser!
2020-02-25

  TrollTörnTrappan VIP
Nja, sista dagen är för tidigt att säga att det var/blir. Det enda säkra är att det är ONLY day i "februari" 2050 (medan andra år har fler Beforever-datum). Tomiro har knappast blivit färdig-berättad ännu....
2020-02-18

  Nanna X
Sista dagen - här händer allting och ingenting?
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP