Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårbeskrivet, döm själva, döm kanske texten, men blockera mig ej eller anmäl, för mina dessa tankar och känslor.


Kvinnarusket association.

Flowerpart pussy- Hela livet letade hon efter en blomma som symboliserade det kvinnliga könsorganet, eller dess olika delar! På detta sätt var hon en livspusslare, eller sökare... För att en dag finna(Konstutställning).

Och vilken bukett symboliserade och gjorde den kvinnliga barmen mest rättvisa!
Ett fång tulpaner i blom, var svårslaget!

Svårslaget-Vankelmodig. Dyster.

Vankelmodig-Någon som varken är positiv eller negativ i sitt synsätt, någon som inte har bestämt sig, hurudant tankesättet ska vara!

Och sexist- Hon...
Hon älskade sex.
Hon älskade kåthet.
Och sin kvinnlighet i association med dessa båda inslag...
"Och vad kärlek var, och anbelangar, var detta den sista kryddan, i hennes sexuella anspråk".




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-17 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim