Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ovilliga

 

 

Jag skrek och slog på mina knän och en del av mig dog
Såsom jag druckit vin, klätt av mig och mimat i sänghalmen
I så många år nu, varit den ovilliga under förklädnad
För dig, för inget, för ett liv jag ej fått möjlighet att lämna
Lätt för dig att säga att detta ämne aldrig ska komma åter
Jag vägrar i detta tiga, vårt vi må vara stendött,
för jag vet, olikt dig, att tystnaden är lögnens moder
Men hur i helevte kunde du söka tröst i en substans,
jag har ju alltid funnits här,
självuppoffrande och naken?

 




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-17 20:34



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Starkt, som ett rop av ilska och förtvivlan. Tycker om det som text, inte ett ord för mycket, eller för lite, men i levande livet är sånt här riktigt tufft.
2020-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP