Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 ringar

 

 

en ring 

två ringar 

ett finger 

två fingrar 

 

en hand 

två händer 

sammanflätade genom ödet 

 

en kärlek 

två kärlekar 

sammanflätade genom ödet 

 

en man 

en kvinna 

kärleken mellan dom är oändlig 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-17 21:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Den borde man
sätta en melodi
till, med ton som
går glatt i dur...
Kanske jag kan
få till nå´t, om
jag har tur... Men
Du har kanske
redan fått till
en drill...

2020-11-21

  wiria77
så fina rader
om kärlek
så fin
så varm
2020-03-20

  Solstrale VIP
Underbart! ;)
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle