Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absorbera mig

Vi föds inte lika
Vi föds unikt rika
På energi
Efter ditt första skri fylls du
I värmande famn
I kärleks öga
Absorberar
Suger in, suger upp
ELLER
Tappar och töms
Slocknar och glöms
I famn klädd i skal
Kall och sval
Med ögon döda
Vi föds inte lika
Vi föds unikt rika
På kraft
När dig
Absorbera mig
© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-18 00:44



Bookmark and Share


  Briza media
Vackert och sant. Tack.
2020-03-05

  Larz Gustafsson VIP
En del föds med silversked i munnen.
2020-02-22

  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker och poetisk, djup och insiktsfull dikt som gör att jag känner behov av att krama om min (vuxna) barn lite extra idag.... det får bli en mobilkram <3
2020-02-21

    ej medlem längre
Vackert. Politiskt! Insiktsfullt! Mammapoesi!
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP